Rólunk

PANNÓNIA RÁDIÓ

Indulás: 2014.12.31.

A PANNÓNIA Rádió, a műsorszolgáltatást szolgálatként fogja fel, és a műsorszórást egyetemes emberi jogként értelmezi. Utat épít az emberek között, és erősíti a köztük lévő kommunikációt. Rádiónk, Pécs város közösségnek az éltető részeként határozza meg magát, amelyből születik. Mint médium, fejleszti a többszínűségre és közösségi részvételre épülő kommunikációt, ami nyitott a szociális és kulturális szektorokban részt vevő minden ember számára, akiknek kevesebb lehetőségük van megnyilvánulni a média többi területén. Ennek a gyakorlatnak az alapja a kommunikációhoz, de még inkább az informálódáshoz való alapjog. Alapja még a rádiózásnak közösségi szolgálatként való felfogás, amely meghatározza a napi ténykedésünket.

Célunk hogy, az elkövetkezendő évek alatt a kedvelt rádiók között legyünk, hogy folyamatosan egyre növekvő számban hallgassák műsorainkat. A net segítségével szinte az egész világon hallhatóak vagyunk. Hallgatóink figyelmét, változatos műsorainkkal, igényes hírszolgáltatásainkkal köszönjük meg.

PANNÓNIA RÁDIÓ aktívan részt vesz több kulturális, művészeti, hagyományőrző, városépítő-szépítő életben, támogatva az ez irányú tevékenységet műsorainkkal, vagy a helyszíni részvételünkkel. Saját rendezésű rendezvényekkel színezi a kulturális palettát.

Pannónia Rádiót a kiegyensúlyozottság, a kiszámíthatóság jellemzi. Műsorainkat úgy alakítjuk, hogy folyamatosan igazodjon a hallgatók igényeihez szokásaihoz számítva a hallgatók elismerésére és szeretettére.

www.pannoniaradio.hu