A Pannónia Média – marketing csapata!

Rendelkezünk a vállalkozások életében meghatározó, szerepet játszó terület, a marketing, és azon belül is az igen dinamikusan fejlődő online marketing megbízható szakmai múlttal rendelkeznek ezért, a megbízásokat jól, gyorsan és hatékonyan tudjuk teljesíteni. A kampánykezelési tevékenységet több éves tapasztalatunk, és több száz tárgyalás alapján alakítottuk ki úgy, hogy szolgáltatásunk testre szabott maradjon, a partner cég egyedi célpiacához, céljaihoz és lehetőségeihez igazítva.

Együttműködési folyamat:

  • kampánytervezés (kulcsszó kutatás, szövegírás, rendszer beállítás)
  • kampánykezelés (napi szintű felügyelet, kampányoptimalizálás)
  • havi írásos riportolás (igény esetén gyakrabban vagy akár szóban)

Referenciáink között a multinacionális nagyvállalatoktól kezdve, a kis- és középvállalkozásokig számos partnervállalkozás megtalálható az üzleti élet különböző területeiről. A folyamatosan futó reklámkampányaink jól láthatóan fémjelzik a sikeres munkát. Online területen kiemelkedően magas releváns kiemelkedőszámot, az általunk menedzselt fizetett hirdetési kampányok esetében feltűnően alacsony kattintási árakat, a keresőoptimalizálással pedig rendkívül jó pozíciókat érünk el.

A cég olyan küldetést vállalt fel, amelynek célja, hogy segítségünkkel, a vállalkozások, a partnerkapcsolat során, mérhető eredményeket és kézzel fogható anyagi hasznot, vagyis árbevétel növekedést érjenek el.

Csapatunkat a legmagasabb követelményeknek megfelelően, szakmai és emberi szempontok szerint állítjuk össze. Elkötelezettek vagyunk a munkánk kiváló minősége iránt, és arra törekszünk, hogy partnereink elégedettek legyenek velünk. Ezért valljuk, hogy minőségi munkát csak jól felkészült, az ügynek elkötelezett munkatársakkal lehet végezni.

A Pannónia Média Kft, hogy mennyivel több vagy kevesebb a területen tevékenykedő más cégekkel szemben, ennek megítélése nem a mi dolgunk. Amiben kiemelkedünk az elhivatottságunk, az eredményességünk és a töretlen segíteni akarásunk.