Aktualitások Rádiónk életéből, eseményeink

A város zöld szigeti lehetne a Balokány

A hagyományos balokányi majális a koronavírus miatt elmaradt. Simon Gábor keresett meg minket, aki a vírus ideje alatt Kertvárosban szervezett koncerteket, hogy neki van egy kész műsora, és mi lenne, ha augusztus 20-án egy színes programmal kedveskednének a helyieknek – mondta Pánovics Attila, a Balokány-liget fejlesztésének a koordinátora. – Augusztusban úgy meghirdetni egy programot, hogy majális, az egy kicsit vicces lett volna, így a Tó-parti ünnepség elnevezés mellett döntöttünk.

Augusztus 20. Programok a Balokányban.

Augusztus 20 programok a Balokányban

Gyermek- és családi rendezvénnyel várták az érdeklődőket Pécsett, a Balokány Ligetben. A tó körül zenés, táncos programokon vehettek részt a látogatók. Az eseményen nagy hangsúlyt kapott a környezettudatos életmód. De az államalapítás ünnepe alkalmából a közönség megkóstolhatta az idei búzából készült újkenyeret is.

Közzétette: Pannon Televízió – 2020. augusztus 20., csütörtök

Gyermek- és családi rendezvénnyel várták az érdeklődőket Pécsett, a Balokány Ligetben. A tó körül zenés, táncos programokon vehettek részt a látogatók. Az eseményen nagy hangsúlyt kapott a környezettudatos életmód. De az államalapítás ünnepe alkalmából a közönség megkóstolhatta az idei búzából készült új kenyeret is.

A Pannónia rádió és Nagy Marika Senior Tánccsoport rendezésében, Pécs Város támogatásával…

Hálataps zárórendezvény

Taps, zene és tánc várt a pécsiekre a Széchenyi téren. A baranyai megyeszékhelyen hálataps zárórendezvényt szerveztek. A koronavírus miatti veszélyhelyzet időszakában helyt állt egészségügyi, szociális dolgozók munkáját köszönték meg ezzel. Szenior Örömtánc Máriával – Pécs Pannónia Rádió Bognár Szilvia – Pécs alpolgármestere Mindenki Pécsért Egyesület

Közzétette: Pannon Televízió – 2020. augusztus 19., szerda